Μύκονος: 21χρονος συνελήφθη για πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ- «Γόνος σεβαστής οικογένειας»

Μύκονος: 21χρονος συνελήφθη για πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ- «Γόνος σεβαστής οικογένειας» Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Ελεύθερος αφέθηκε ο 21χρονος που συνελήφθη από την υποδιεύθυνση ασφάλειας Μυκόνου, καθώς είχε στην κατοχή του πλαστά χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο 21χρονος την Τετάρτη μπήκε σε κατάστημα γνωστού οίκου μόδας στη Χώρα και όταν κλήθηκε να πληρώσει στο ταμείο, έβγαλε πέντε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ.

Κατά τον έλεγχο που έγινε από τον υπάλληλο του καταστήματος, προέκυψαν αμφιβολίες για τη γνησιότητα των χαρτονομισμάτων και ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ.

Το πρωί της επόμενης ημέρας ακολούθησε νέος έλεγχος σε υποκατάστημα τράπεζας και διαπιστώθηκε ότι τα χαρτονομίσματα ήταν πλαστά. 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να διαπιστώσει αν έχει διακινήσει κι άλλα πλαστά χαρτονομίσματα στη Μύκονο, καθώς επίσης εάν έδρασε μόνος του.

«Ο εντολέας μου απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας Σύρου και μετά από την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα πλημμελειοδικών Σύρου. Είναι γιος σεβαστής Ισραηλινής οικογένειας, η οποία τις πέντε ημέρες που έκανε διακοπές στην Μύκονο, δαπάνησε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά  και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Αιτηθήκαμε να ελεγχθούν τα πέντε φερόμενα ως πλαστά χαρτονομίσματα από την Τράπεζα της Ελλάδος», δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου.

«Στα 34 χρόνια, που δικηγορώ, ουδέποτε Ισραηλινός υπήκοος έχει εμπλακεί σε υπόθεση με πλαστά χαρτονομίσματα», πρόσθεσε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ