Μπέος για Κωνσταντοπούλου: Με προσφώνησε «γεια σου κούκλε», δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν σεξουαλική παρενόχληση

Μπέος για Κωνσταντοπούλου: Με προσφώνησε «γεια σου κούκλε», δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε σε περιστατικό που όπως υποστηρίζει συνέβη νωρίτερα σήμερα και κατά το οποίο η Ζωή Κωνσταντοπούλου του είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

Το πρωί της Δευτέρας η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε στα δικαστήρια του Βόλου με αφορμή την δίκη των Θωμά Κλημόπουλου και Αριστείδη Φραγκουδάκη, μετά από μήνυση δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Αχιλλέα Μπέου, για την πρόκληση επεισοδίων σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου το 2017. Στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρει πως έτυχε να συναντηθούν στον προαύλιο χώρο του δικαστηρίου και η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας του είπε «γεια σου κούκλε, τι κάνεις;».

Στην ίδια ανάρτηση ο Αχιλλέας Μπέος διερωτάται «προς τι η ανεξήγητη εμμονή, το πραγματικό 'κόλλημα', που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό του», ενώ παράλληλα τονίζει πως η προσφώνηση αυτή ερμηνεύεται με δύο τρόπους, ή ως πείραγμα ή ως σεξουαλική παρενόχληση, κάτι που όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, δεν θέλει να πιστέψει.

«Μετά και το πρωινό περιστατικό στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου, όπου διασταυρώθηκαν οι δρόμοι μας με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, προβληματίζομαι ακόμα περισσότερο προς τι η ανεξήγητη εμμονή, πραγματικό «κόλλημα», που η εν λόγω έχει με το πρόσωπό μου. Η προσφώνησή της την ώρα που με προσπερνούσε 'γεια σου κούκλε, τι κάνεις;' δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί με δύο τρόπους», αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του.

«Ο ένας ως 'πείραγμα', αν και η ίδια εμφανώς στερείται, μεταξύ πολλών άλλων, και χιούμορ. Και ο άλλος ως σεξουαλική παρενόχληση, που δεν θέλω να το πιστέψω. Kυρίως λόγω της αυτοεκτίμησης που έχω. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια ιδιαίτερη προτίμησή της σε μένα, ανεξήγητη καθώς ούτε τη γνωρίζω, ούτε την έχω συναντήσει, ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί της. Αυτή την τύχη, ομολογώ, την είχα… Εν τέλει καταλήγω ότι ίσως πρόκειται για μανία προβολής, ιδιαίτερα μάλιστα εν όψει ευρωεκλογών», καταλήγει.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

Πολιτική / Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άλλο ο καταλογισμός ευθυνών και άλλο το κυνήγι μαγισσών

«Η ΝΔ προτείνει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του Οργανισμού από την ίδρυσή του έως σήμερα ώστε να αντιμετωπιστούν οι βαθιά ριζωμένες παθογένειες και οι διακομματικές αστοχίες» ανέφερε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέϊνερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Πολιτική / Αχιλλέας Μπέος: «Μας γέμισε κοντέινερ στον Βόλο» - Επίθεση κατά της Ζέττας Μακρή

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επίσκεψη του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών σε λύκειο της περιοχής - «Δίχτυα στις μπασκέτες θα βάλει από τα λεφτά που πήρε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
LIFO NEWSROOM
Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800 χιλ. ευρώ

Πολιτική / Δένδιας: Χρησιμοποιούσαν πολυκατοικία για να στεγάσουν έναν αξιωματικό - Τη μισθώσαμε για 800.000 ευρώ τον μήνα

«Θα καταθέσουμε αύριο δήλωση συμμετοχής στο SAFE, με το 1,2 δισ. ευρώ δημοσιονομικό χώρο που μου έδωσε μετά από διαπραγμάτευση το υπουργείο Οικονομικών», είπε ο Νίκος Δένδιας
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM