Μουσουλμάνος ψαράς της Ρόδου πρόσφερε χίλια κιλά ψάρια στην εκκλησία

Μουσουλμάνος ψαράς της Ρόδου πρόσφερε χίλια κιλά ψάρια στην εκκλησία Facebook Twitter
Φωτογραφία του ροδίτη μουσουλμάνου Τσετίν Καραοσμάν από προηγούμενη προσφορά του στον Αγ. Παντελεήμονα-Φωτό rodiaki.gr
2

Χίλια κιλά ψάρια διανεμήθηκαν σήμερα σε κατοίκους του νησιού από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην πόλη της Ρόδου αμέσως μετά το πέρας της θείας λειτουργίας.

 

Τα ψάρια ήταν, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, προσφορά του καπετάν Τσετίν Καραοσμάν, ροδίτη μουσουλμάνου ψαρά κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.

 

Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ο καπετάν Τσετίν, όπως είναι γνωστός στο νησί της Ρόδου, έχει προσφέρει στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα μεγάλες ποσότητες ψαριών οι οποίες έχουν διανεμηθεί σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για βοήθεια στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που πραγματοποιεί η συγκεκριμένη εκκλησία.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια