EΡΧΟΝΤΑΙ!

Μουσουλμάνος ψαράς της Ρόδου πρόσφερε χίλια κιλά ψάρια στην εκκλησία

Μουσουλμάνος ψαράς της Ρόδου πρόσφερε χίλια κιλά ψάρια στην εκκλησία Facebook Twitter
Φωτογραφία του ροδίτη μουσουλμάνου Τσετίν Καραοσμάν από προηγούμενη προσφορά του στον Αγ. Παντελεήμονα-Φωτό rodiaki.gr
2

Χίλια κιλά ψάρια διανεμήθηκαν σήμερα σε κατοίκους του νησιού από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην πόλη της Ρόδου αμέσως μετά το πέρας της θείας λειτουργίας.

 

Τα ψάρια ήταν, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, προσφορά του καπετάν Τσετίν Καραοσμάν, ροδίτη μουσουλμάνου ψαρά κι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.

 

Πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ο καπετάν Τσετίν, όπως είναι γνωστός στο νησί της Ρόδου, έχει προσφέρει στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα μεγάλες ποσότητες ψαριών οι οποίες έχουν διανεμηθεί σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη για βοήθεια στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που πραγματοποιεί η συγκεκριμένη εκκλησία.

2

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ελλάδα / Σε εξέλιξη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ένας νεκρός, 112 για εκκένωση και φλόγες κοντά σε σπίτια

Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Δημήτριο της Κορίνθου, νέα πυρκαγιά στη Μαριολάτα Φωκίδας - Η ενημέρωση για τη σορό που εντοπίστηκε και οι συνεχείς προειδοποιήσεις στους κατοίκους
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια