Μοσχάτο: Σήμερα ο ΕΟΔΥ στον οίκο ευγηρίας - Τι αναφέρει ο δήμαρχος

Μοσχάτο: Σήμερα ο ΕΟΔΥ στον οίκο ευγηρίας - Τι αναφέρει ο δήμαρχος Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Εντός της ημέρας αναμένεται να μεταβεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ  στον οίκο ευγηρίας στο Μοσχάτο ώστε να πραγματοποιηθούν τεστ για κορωνοϊό

Η δομή τέθηκε σε καραντίνα χθες όταν μία εργαζόμενη, 28 ετών, διαγνώσθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η εργαζόμενη εκδήλωσε πυρετό όταν πήγε στην βάρδιά της και στη συνέχεια πραγματοποίησε εξετάσεις στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Το τεστ βγήκε θετικό και μπήκε «λουκέτο» στην δομή, η οποία έκλεισε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μπει και να βγει κανένας. «Μόλις εμφάνισε πυρετό έκανε τις εξετάσεις και ειδοποίησε τη διοίκηση του γηροκομείου, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ», ανέφερε στο Mega o δήμαρχος Μοσχάτου, Ανδρέας Ευθυμίου. 

Στον οίκο ευγηρίας βρίσκονται αυτή τη στιγμή περίπου 70 άτομα, εκ των οποίων 55 περίπου είναι οι φιλοξενούμενοι. Σύμφωνα με τον κ. Ευθυμίου, στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας τηρούνταν πολύ προσεκτικά τα πρωτόκολλα ως προς τους επισκέπτες. Όπως ανέφερε ο ίδιος τα πρώτα αποτελέσματα από τα τεστ αναμένονται αύριο. 

«Έχει ανησυχήσει όλον τον κόσμο το περιστατικό», ανέφερε ο κ. Ευθυμίου, η μητέρα του οποίου φιλοξενείται στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας. «Θα πρέπει να τηρούμε με ευλάβεια όλα τα μέτρα που μας έχει συστήσει η πολιτεία και ο ΕΟΔΥ», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Με πληροφορίες από MEGA

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM