Μηταράκης: Η Τουρκία να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειες για την αποτροπή παράνομων αναχωρήσεων

Ναυάγιο ανοιχτά της Πάρου Facebook Twitter
Twitter
0

Αυστηρό μήνυμα κατά της Τουρκίας απέστειλε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, καλώντας την να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειές της για την αποτροπή παράνομων αναχωρήσεων κάνει ο

Μετά το νέο ναυάγιο με πρόσφυγες και μετανάστες ανοιχτά της Πάρου, όπου 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ο κ. Μηταράκης δήλωσε ότι οι απώλειες σοκάρουν και η χώρα μας θα συνεχίζει να σώζει ζωές.

«Καθώς οι νέες απώλειες ανθρώπων στο Αιγαίο σοκάρουν, η Ελλάδα θα συνεχίσει να σώζει ζωές στη θάλασσα και να μάχεται κατά των λαθροδιακινητών, αλλά δεν είναι αρκετό», σημειώνει σε μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο κ. Μηταράκης επισημαίνει ότι «οφείλουμε όλοι να καταδικάσουμε» την εγκληματική δράση των λαθροδιακινητών και καλεί την Τουρκία «να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειές της για την αποτροπή παράνομων αναχωρήσεων».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση τεσσάρων ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα

Ελλάδα / Υπόθεση Τσοχατζόπουλου: Φυλάκιση 4 ετών για Βίκυ Σταμάτη και Νίκο Ζήγρα- Για το «χρυσό ασφαλιστήριο»

Η κατηγορία αφορά νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που τους αποδίδεται για ασφαλιστήριο συμβόλαιο ελβετικής εταιρείας που είχε συνάψει τον Δεκέμβριο του 1998 ο Άκης Τσοχατζόπουλος
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ