Μηταράκης: Η Τουρκία να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειες για την αποτροπή παράνομων αναχωρήσεων

Ναυάγιο ανοιχτά της Πάρου Facebook Twitter
Twitter
0

Αυστηρό μήνυμα κατά της Τουρκίας απέστειλε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, καλώντας την να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειές της για την αποτροπή παράνομων αναχωρήσεων κάνει ο

Μετά το νέο ναυάγιο με πρόσφυγες και μετανάστες ανοιχτά της Πάρου, όπου 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ο κ. Μηταράκης δήλωσε ότι οι απώλειες σοκάρουν και η χώρα μας θα συνεχίζει να σώζει ζωές.

«Καθώς οι νέες απώλειες ανθρώπων στο Αιγαίο σοκάρουν, η Ελλάδα θα συνεχίσει να σώζει ζωές στη θάλασσα και να μάχεται κατά των λαθροδιακινητών, αλλά δεν είναι αρκετό», σημειώνει σε μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου.

Ο κ. Μηταράκης επισημαίνει ότι «οφείλουμε όλοι να καταδικάσουμε» την εγκληματική δράση των λαθροδιακινητών και καλεί την Τουρκία «να πολλαπλασιάσει τις προσπάθειές της για την αποτροπή παράνομων αναχωρήσεων».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΒΡΟΧΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Περιμένουμε μεγάλο όγκο νερού - Εκτιμήσεις για εκατοντάδες τόνους ανά στρέμμα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην πρόγνωσή του για τον καιρό, ανέφερε πως τα βαρομετρικά χαμηλά δημιουργούνται από την «επαφή» της πολικής, αέριας μάζας με τις θερμές θάλασσες της Μεσογείου
LIFO NEWSROOM
Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Ελλάδα / Επιζήσασα της τραγωδίας στο Μάτι για την «Ιθάκη» Τσίπρα: «Το Μάτι δεν είναι μυθιστόρημα – είναι θάνατος»

Η Κατερίνα Μαλά, που σώθηκε από τις φλόγες, υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Τσίπρας περιγράφει τα γεγονότα θυμίζει μυθιστορηματική αφήγηση, απομακρυσμένη από τη σκληρή πραγματικότητα της ημέρας εκείνης
LIFO NEWSROOM