Μήλος: Εκτός διαδρόμου προσγείωσης αεροσκάφος - Σώοι οι επιβάτες (upd: η ανακοίνωση της εταιρείας)

Μήλος: Εκτός διαδρόμου προσγείωσης αεροσκάφος - Σώοι οι επιβάτες Facebook Twitter
Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr
0

Λαχτάρισαν οι επιβάτες πτήσης της Ολυμπιακής από Αθήνα προς Μήλο

Εκτός διαδρόμου κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Μήλου, βγήκε αεροπλάνο της Ολυμπιακής, το μεσημέρι, εξαιτίας ισχυρών πλαγιομετωπικών άνεμων που έπνεαν εκείνη την ώρα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. 

Οι 20 επιβάτες, όλοι καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου του νησιού, ενώ μετά από έλεγχο, το αεροπλάνο αναχώρησε για το «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία Aegean, με ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι κατά την προσπάθεια προσγείωσης, οι άνεμοι ήταν δυνατοί, με ριπές, και έτσι το αεροσκάφος παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου, ενώ οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42-600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Μετά τη στάθμευση του αεροσκάφους, οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ