Μεθαμφεταμίνη με πατίνι στο κέντρο της Αθήνας – Συλλήψεις και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Μεθαμφεταμίνη με πατίνι στο κέντρο της Αθήνας – Συλλήψεις και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Freepik
0

Σε μια υπόθεση που θυμίζει κινηματογραφικό σενάριο, η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, ηλικίας 32 και 23 ετών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο κέντρο της Αθήνας, με τον πρώτο να κινείται με ηλεκτρικό πατίνι και να χρησιμοποιεί θάμνους ως «καβάτζες».

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21/3), στον Σταθμό Λαρίσης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αθηνών, με τη συνδρομή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκε ποσότητα 1 κιλού και 418,4 γραμμαρίων κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, μέρος της οποίας βρέθηκε κρυμμένη σε φυτά.

Κατά τις έρευνες στις κατοικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν ακόμη: 882,1 γραμμάρια της ίδιας ουσίας, ζυγαριά ακριβείας, σημειώσεις και 3.270 ευρώ.

Το ηλεκτρικό πατίνι κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς για τις παράνομες δραστηριότητες. Οι δύο άνδρες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ