Θύμα συστηματικού bullying από συμμαθητές του σε Δημοτικό Σχολείο στη Μεταμόρφωση έπεσε ένας 8χρονος, όπως καταγγέλλει ο πατέρας του, ο οποίος μάλιστα, έχει υποβάλει μηνύσεις για την υπόθεση.

 

Ο πατέρας του ανήλικου στρέφεται νομικά εναντίον του διευθυντή του σχολείου, των γονέων των τριών μαθητών που καταγγέλλονται και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βορείου Τομέα Αθηνών, ζητώντας την προστασία του παιδιού του.

 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο άνδρας μιλώντας στο Mega, ο γιος του παρά το νεαρό της ηλικίας του βλέπει εφιάλτες, λόγω της ψυχικής και σωματικής επίθεσης που δέχεται από τρεις συμμαθητές του.

 

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ο γιος του του παραπονέθηκε για έντονους πόνους στα νεφρά, από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο σχολείο.

 

Ο ίδιος καταγγέλλει πως παρά το γεγονός ότι είχε ενημερώσει τους αρμόδιους για τα περιστατικά, τα οποία, όπως είπε, ξεκίνησαν από την Α' Δημοτικού και στην Γ΄ Δημοτικού έγιναν πιο έντονα, τόσο η διεύθυνση του σχολείου όσο και τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «άφησαν το πρόβλημα να σέρνεται».

 

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ο 8χρονος γυρνώντας μία μέρα σπίτι τους, έτρεξε στην αγκαλιά του και του είπε: «Μπαμπά, θα σε σκοτώσουν».