Μέσα σε ένα βράδυ άδειασαν ολόκληρη τη δεξαμενή πετρελαίου θέρμανσης από Λύκειο

Μέσα σε ένα βράδυ άδειασαν ολόκληρη τη δεξαμενή πετρελαίου θέρμανσης από Λύκειο Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ
0

«Φτερά» έκαναν 2700 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης από την δεξαμενή του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) Σιάτιστας.

Όπως δήλωσαν στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ προσπάθησε να θέσει σε λειτουργία τα καλοριφέρ του σχολείου, όπως κάθε πρωί, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

Έκπληκτος διαπίστωσε ότι η δεξαμενή στην οποία μόλις την προηγούμενη ημέρα έβαλε 2700 λίτρα δεν είχε ούτε σταγόνα.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία και έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες με τη συνδρομή της.

Σύμφωνα με τα στελέχη της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης, το κτίριο δεν φέρει σε κανένα σημείο στις πόρτες η τα παράθυρα ίχνη παραβίασης.

Έρευνες για την διερεύνηση των πραγματικών περιστατικών και το πώς οι κλέφτες κατάφεραν να μεταγγίσουν το πετρέλαιο θέρμανσης έχει αναλάβει η ασφάλεια ενώ έχουν γίνει και μηνύσεις στην αστυνομία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Ελλάδα / Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες προχωρούν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την «αδράνεια και τις ασυνεπείς δημόσιες τοποθετήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών
LIFO NEWSROOM