Με πολυοργανική ανεπάρκεια ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος

Με πολυοργανική ανεπάρκεια ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Με πολυοργανική ανεπάρκεια νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε περαιτέρω σήμερα Παρασκευή.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» από την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, η υγεία του παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση σήμερα το πρωί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ο 95χρονος Αναστάσιος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του «Ευαγγελισμού». Την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, για την αντιμετώπιση αιμορραγίας από το κατώτερο πεπτικό σύστημα. 

Έκτοτε, οι θεράποντες ιατροί προσπαθούσαν καθημερινά να τον αφυπνίσουν, χωρίς όμως να το έχουν επιτύχει. Στο μεταξύ, οι γιατροί προχώρησαν σε τραχειοστομία, καθώς κρίθηκε αναγκαία λόγω της πολυήμερης διασωλήνωσής του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος παρακολουθείται στενά από ιατρική ομάδα του «Ευαγγελισμού» με επικεφαλής την καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου.

 
 
 
 


 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ελλάδα / Αττική: Συνελήφθη 19χρονος για εκδικητική πορνογραφία με θύμα ανήλικη

Ο 19χρονος ασκούσε ψυχολογική πίεση στη 17χρονη, μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνικών κλήσεων, απειλώντας ότι θα προκαλέσει κακό στην ίδια, σε πρόσωπα του περιβάλλοντός της ή στον εαυτό του
LIFO NEWSROOM