Με αποδεικτικά SMS & email οι μετακινήσεις σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής

Με αποδεικτικά SMS - email οι μετακινήσεις σε κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής Facebook Twitter
0

Τη δυνατότητα να πάνε σε κομμωτήριο, κουρείο ή κέντρο αισθητικής και εκτός του Δήμου όπου κατοικούν θα έχουν οι πολίτες από την Δευτέρα 22 Μαρτίου ακόμα και στις περιοχές επιδημιολογικού επιπέδου «πολύ αυξημένου κινδύνου».

Από την επόμενη εβδομάδα επαναλειτουργούν οι υπηρεσίες των κομμωτηρίων και περιποίησης άκρων, με αυστηρά μέτρα, ραντεβού και όρια πελατών για το εσωτερικό των επιχειρήσεων.

Από Δευτέρα, πιτρέπεται η διαδημοτική μετακίνηση κατόπιν ραντεβού ειδικά για το σκοπό αυτό. Η μετακίνηση για το ραντεβού θα γίνεται με αποστολή sms στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη γνωστή γραπτή βεβαίωση (τύπου Β) και με το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή email) από τον πάροχο της υπηρεσίας.

Για παράδειγμα, κάτοικος Περιστερίου που θέλει να επισκεφθεί κομμωτήριο στο Χαϊδάρι, θα επικοινωνεί με το κομμωτήριο και θα κλείνει ραντεβού. Το κατάστημα θα είναι υποχρεωμένο να του στείλει SMS ή e-mail ως αποδεικτικό του ραντεβού.

Την ημέρα του ραντεβού, ο πολίτης θα στέλνει SMS με επιλογή 6 στο 13033 ή θα ετοιμάζει την χειρόγραφη βεβαίωση, και μαζί με το αποδεικτικό του ραντεβού (SMS ή e-mail) μετακινείται από το Περιστέρι στο Χαϊδάρι για να επισκεφτεί το κομμωτήριο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία οδήγησε στις δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Ελλάδα / Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα: Τα 200 κιλά κοκαΐνης στην Ισπανία και οι δολοφονίες σε Βάρη - Κέρκυρα το 2020

Δύο εκατ. κόστισε η διπλή δολοφονία στη Βάρη το 2020 - Για 60 ανθρωποκτονίες σε όλη την Ευρώπη κατηγορούνται οι εμπλεκόμενοι μαφιόζοι
NEWSROOM