Lockdown: Αλλαγές για τους γάμους- Τι αποφάσισε η επιτροπή των ειδικών

Lockdown: Αλλαγές για τους γάμους- Τι αποφάσισε η επιτροπή των ειδικών Facebook Twitter
0

Αλλαγές για την τέλεση γάμων κατά τη διάρκεια του lockdown ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό.

Η επιτροπή των ειδικών ομόφωνα τάχθηκε υπέρ της πρότασης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την εφαρμογή ίδιων όρων στην τέλεση πολιτικών και θρησκευτικών γάμων, δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

«Η τέλεση γάμων θα επιτρέπεται με παρουσία αυστηρά έως 9 ατόμων, συμπεριλαμβανομένου του θρησκευτικού ή πολιτικού λειτουργού και του αναγκαίου βοηθητικού προσωπικού», ανακοίνωσε.



Επίσης ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι η μετάβαση σε ΚΤΕΟ δεν υφίστανται στους περιορισμούς που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη για τα
SMS μετακίνησης, δηλαδή αυτή να είναι εντός δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την οικία.

«Για τη μετάβαση σε ΚΤΕΟ χρειάζεται αποστολή SMS με τον κωδικό 2 ή έγγραφη βεβαίωση και αποδεικτικό του ραντεβού», συμπλήρωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM