Λήστεψαν πρακτορείο και ζαχαροπλαστείο στη δυτική Αθήνα

Λήστεψαν πρακτορείο και ζαχαροπλαστείο στη δυτική Αθήνα Facebook Twitter
0

Συνελήφθησαν, λίγη ώρα μετά τη 1 τα ξημερώματα, δύο άτομα που λήστεψαν πρακτορείο ΟΠΑΠ, στα Ανω Λιόσια.

 

Ειδικότερα, οι δύο δράστες εισέβαλαν αργά χθες το βράδυ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στη λεωφόρο Φυλής και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και πήραν χρηματικό ποσό από το ταμείο. Στη συνέχεια, διέφυγαν με αυτοκίνητο, ενώ ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

 

Το αυτοκίνητο των δύο δραστών εντοπίστηκε αργότερα, από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης, να κινείται στο Μενίδι. Τους ακολούθησαν μέχρι τη συμβολή της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη με την Κηφισού, όπου και τους συνέλαβαν.

 

Επίσης άγνωστος άνδρας μπήκε, αργά χθες το βράδυ, σε ζαχαροπλαστείο, που βρίσκεται στη λεωφόρο Θηβών, στο Αιγάλεω, και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον υπάλληλο. Στη συνέχεια πήρε χρηματικό ποσό από το ταμείο και τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM