Λήστεψαν πρακτορείο και ζαχαροπλαστείο στη δυτική Αθήνα

Λήστεψαν πρακτορείο και ζαχαροπλαστείο στη δυτική Αθήνα Facebook Twitter
0

Συνελήφθησαν, λίγη ώρα μετά τη 1 τα ξημερώματα, δύο άτομα που λήστεψαν πρακτορείο ΟΠΑΠ, στα Ανω Λιόσια.

 

Ειδικότερα, οι δύο δράστες εισέβαλαν αργά χθες το βράδυ σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, που βρίσκεται στη λεωφόρο Φυλής και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και πήραν χρηματικό ποσό από το ταμείο. Στη συνέχεια, διέφυγαν με αυτοκίνητο, ενώ ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

 

Το αυτοκίνητο των δύο δραστών εντοπίστηκε αργότερα, από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης, να κινείται στο Μενίδι. Τους ακολούθησαν μέχρι τη συμβολή της λεωφόρου Πέτρου Ράλλη με την Κηφισού, όπου και τους συνέλαβαν.

 

Επίσης άγνωστος άνδρας μπήκε, αργά χθες το βράδυ, σε ζαχαροπλαστείο, που βρίσκεται στη λεωφόρο Θηβών, στο Αιγάλεω, και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον υπάλληλο. Στη συνέχεια πήρε χρηματικό ποσό από το ταμείο και τράπηκε σε φυγή. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ελλάδα / Πλεύρης: Η Ελλάδα εξετάζει κέντρα επιστροφής μεταναστών «κατά προτίμηση στην Αφρική»

«Δεν μιλάμε θεωρητικά πια, μιλάμε πρακτικά», είπε ο Θάνος Πλεύρης, ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα και άλλες τέσσερις χώρες της ΕΕ προχωρούν στη συγκρότηση των λεγόμενων return hubs
THE LIFO TEAM