ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Λέρος: Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού θα βοηθήσουν στην υδροδότηση

Λέρος: Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού θα βοηθήσουν στην υδροδότηση Facebook Twitter
φωτ.: Wikipedia
0

Κατόπιν αιτήματος του δήμου Λέρου το Πολεμικό Ναυτικό έχει διαθέσει υδροφόρα πλοία, τα οποία θα έχουν την αποστολή να βοηθήσουν με την υδροδότηση του νησιού.

Την απόφαση για παροχή βοήθειας στο θέμα της υδροδότησης της Λέρου, γνωστοποίησε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η Λέρος είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των φαινομένων λειψυδρίας. Η απόφαση για τη Λέρο έχει ισχύ για ένα μήνα.

Στην απόφαση που υπογράφεται από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, αναφέρεται συγκεκριμένα: «Αποφασίζουμε την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λέρου της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για τη διαχείριση των συνεπειών που ενδέχεται να προκύψουν από την εκδήλωση φαινομένων λειψυδρίας στην παραπάνω περιοχή. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έκδοσης της παρούσης και για έναν μήνα, ήτοι έως και 25 Ιουλίου 2024.

Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας».

Σημειώνεται πως η δημοτική Αρχή Λέρου επιρρίπτει την ευθύνη για την κατάσταση στην προηγούμενη δημοτική αρχή υποστηρίζοντας πως δεν προχώρησε σε συντήρηση των Μονάδων Αφαλάτωσης.

Ελλάδα
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ