ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Λάρισα: Kατέρρευσε μπροστά στην κάμερα γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου εξαιτίας εξάντλησης

Κατέρρευσε γιατρός στην Λάρισα Facebook Twitter
Βίντεο
0

Τα όρια των αντοχών του ξεπέρασε ο υπεύθυνος της κλινικής COVID του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γιάννης Γκαμπράνης, ο οποίος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια δηλώσεών του.

Την ώρα που μιλούσε στις κάμερες για τις τελευταίες εφημερίες, στο πλαίσιο της σημερινής κινητοποίησης των γιατρών, ο κ. Γκαμπράνης αισθάνθηκε αδιαθεσία.

«Με συγχωρείτε γιατί η κόπωσή μου είναι τεράστια», δήλωσε και λίγα δευτερόλεπτά μετά είπε: «Είμαι υπό κατάρρευση, με συγχωρείτε».

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, o γιατρός έλαβε την φροντίδα των συναδέλφων του και οδηγήθηκε υποβασταζόμενος στην Καρδιολογική Κλινική όπου και υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο κ. Γκαμπράνης είναι καλά στην υγεία του και όλα δείχνουν ότι η αδιαθεσία του είναι αποτέλεσμα της πίεσης που δέχεται το νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Ελλάδα / Σε ύφεση η φωτιά στην Ανατολική Αττική: Μεγάλη καταστροφή και καμένα σπίτια

Η φωτιά στην Κερατέα, που ξέσπασε χθες το μεσημέρι και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές της νοτιοανατολικής Αττικής, άφησε πίσω της έναν νεκρό, κατεστραμμένες κατοικίες, περιουσίες, αγροτικές και δασικές εκτάσεις
LIFO NEWSROOM