Λαμία: Φορτηγό παρέσυρε πυροσβεστικό κρουνό και πλημμύρισε το κέντρο

Λαμία: Έσπασε πυροσβεστικός κρουνός και πλημμύρισε το κέντρο-Πίδακας 10 μέτρων Facebook Twitter
Φωτ.: lamianow.gr
0

Πρωτόγνωρες εικόνες στο κέντρο της Λαμίας όταν έσπασε πυροσβεστικός κρουνός και ένας πίδακας νερού εκτοξεύτηκε στο σημείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamianow.gr λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι ένα φορτηγό το οποίο κινούνταν στο σημείο έκανε λάθος υπολογισμό με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο σημείο και να παρασύρει τον πυροσβεστικό κρουνό.

Οι περίοικοι που ήταν παρόντες είδαν τον πίδακα νερού άνω των 10 μέτρων και ειδοποίησαν την αρμόδια υπηρεσία. 

Κλιμάκιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λαμίας έσπευσε στο σημείο και έκλεισε την παροχή του νερού προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα. Ήδη πάντως η ευρύτερη περιοχή της πλατείας είχε μετατραπεί σε «πισίνα». 

Λαμία: Έσπασε πυροσβεστικός κρουνός και πλημμύρισε το κέντρο-Πίδακας 10 μέτρων Facebook Twitter
Φωτ.: lamianow.gr
Λαμία: Έσπασε πυροσβεστικός κρουνός και πλημμύρισε το κέντρο-Πίδακας 10 μέτρων Facebook Twitter
Φωτ.: lamianow.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM