Την Τετάρτη 7 Ιουλίου τις 12:00 το μεσημέρι, η Lamda Development θα πραγματοποιήσει την πρώτη διαδικτυακή ενημέρωση για το Marina Tower στο Ελληνικό, τον πρώτο πράσινο ουρανοξύστη στην Ελλάδα.

 

Μέσα από την ειδική ιστοσελίδα www.theellinikon.com.gr όπου θα λαμβάνουν χώρα διαδικτυακές παρουσιάσεις για την πορεία του έργου, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για κάθε εξέλιξη, καθώς και συνολικά για όλες τις παραμέτρους του project.

 

Στο πλαίσιο αυτό, η Lamda Development θα παρουσιάσει την Τετάρτη μέσω webinar τα αρχιτεκτονικά σχέδια για το Marina Tower, με την εκδήλωση να μεταδίδεται με live stream στην ιστοσελίδα www.theellinikon.com.gr, η οποία βρίσκεται ήδη στον «αέρα». 

 

Lamda Development: Την Τετάρτη παρουσιάζεται ο ουρανοξύστης Marina Tower – Πώς θα το δείτε live

 

Αρχές του 2022 η πρώτη «βόλτα»

 

Στις αρχές του 2022 θα έχουν την ευκαιρία οι πολίτες να κάνουν την πρώτη βόλτα στο νέο Ελληνικό, όπως δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, Οδυσσέας Αθανασίου.

 

Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, σημείωσε ότι τον Ιούλιο θα γίνει η πρώτη δημοπράτηση ύψους 220 εκατ. ευρώ για τα έργα υποδομών, ενώ στις 7 Ιουλίου η εταιρεία θα παρουσιάσει τον πρώτο ουρανοξύστη που θα γίνει στην Ελλάδα και στις 14 Ιουλίου θα ανοίξει το παράκτιο μέτωπο.

 


«Όλο το παραλιακό μέτωπο θα είναι έτοιμο το 2025 και όλο το εμπορικό κέντρο που είναι στη Βουλιαγμένης και εφάπτεται των σταθμών Αργυρούπολης και Ελληνικού, του μεταξύ τους κομμάτι που καλύπτεται με πάρκο συν οι αθλητικές εγκαταστάσεις έχουμε τον  φιλόδοξο στόχο να είναι έτοιμο το 2025. Ωστόσο, αρχές του 2020 θα έχουμε κόσμο που θα μπορεί να έρχεται στο Ελληνικό να ψυχαγωγείται σε έναν χώρο έκπληξη», σημείωσε  μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

 

 

Έως 25.000€/τ.μ. τα διαμερίσματα στους ουρανοξύστες

 

Σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου, οι τιμές των 9.000 σπιτιών που θα κατασκευαστούν εντός του Ελληνικού έχουν στόχο να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες να ζήσουν στην περιοχή.

 

Lamda Development: Την Τετάρτη παρουσιάζεται ο ουρανοξύστης Marina Tower – Πώς θα το δείτε live

 

Όπως εξήγησε, οι τιμές θα είναι λίγο χαμηλότερες από εκείνες των νεόδμητων κατοικιών στα νότια προάστια, δηλαδή κάτω των 6.000-7.000 ευρώ/τ.μ., ενώ πρόσθεσε ότι το 5% των οικιστικών ακινήτων αφορά σε ανώτερα οικονομικά στρώματα με τις τιμές να ξεκινούν από τα 8.000 ευρώ/ τ.μ.

 

Ωστόσο, για ένα διαμέρισμα στον 50ο όροφο του ουρανοξύστη η τιμή που πρέπει να πληρώσει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης φτάνει τα 25.000 ευρώ ανά τ.μ.

 

«Οι περισσότερες από αυτές θα απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Από τις 9.000 κατοικίες που θα κατασκευάσουμε συνολικά, περίπου το 5% αφορά το ανώτερο οικονομικό κομμάτι του πληθυσμού», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Lamda Development.