Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γαλάτσι Facebook Twitter
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις/ Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ Σάββατο 1η Ιουνίου λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «1o GALATSI NIGHT RUN».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν σε οδούς και λεωφόρους στην περιοχή του δήμου Γαλατσίου είναι οι εξής:

  • Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες00΄ έως 22.00΄, επί της Λεωφ. Βεΐκου, στο τμήμα αυτής από Λεωφ. Γαλατσίου έως την οδό Τραλλέων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Γαλατσίου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης αυτών, κατά τις ώρες00΄ έως 22.00΄, επί της Λεωφ. Βεΐκου, στο τμήμα αυτής από την οδό Αναγεννήσεως έως την οδό Τραλλέων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Γαλατσίου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM