Παραμένουν υψηλά τα κρούσματα στην Αττική, ενώ στο «κόκκινο» παραμένει η Δυτική Αττική παρότι βρίσκεται σε σκληρό lockdown.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, το τελευταίο 24ωρο, η Αττική κατέγραψε 262 κρούσματα κορωνοϊού. Την ίδια ώρα σύμφωνα με το Star, στο κέντρο της Αθήνας, όπου εντάσσονται Πατήσια, Κυψέλη α Βύρωνας, Γαλάτσι και Ζωγράφου, καταγράφηκαν 51 κρούσματα κορωνοϊού, 16 λιγότερα από την Πέμπτη, όποτε καταγράφηκαν 67.

 

Στα βόρεια προάστια της πρωτεύουσας καταγράφηκαν 48 νέα κρούσματα του ιού, αριθμός σχεδόν διπλάσιος από τον χθεσινό. Στο «κόκκινο» εξακολουθούν να βρίσκονται περιοχές της δυτικής Αττικής, δηλαδή περιοχές που επιβλήθηκε το σκληρότερο lockdown, όπου καταγράφηκαν 79 νέα κρούσματα.

 

Στην ανατολική Αττική δεν παρατηρήθηκε μεταβολή σε σχέση με χθες, καθώς σημειώθηκαν 27 νέα κρούσματα. Στα νότια προάστια, όπου εντάσσονται η Καλλιθέα και ο Άλιμος μέχρι και το Φάληρο, Ελληνικό και Γλυφάδα, σημειώθηκαν 22 κρούσματα. Στον Πειραιά καταγράφηκαν μόλις νέα 18 κρούσματα, παρατηρήθηκε δηλαδή βελτίωση σε σχέση με την Πέμπτη, που ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 30.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr