Κρούσματα μηνιγγίτιδας σε Έβρο και Ροδόπη

Κρούσματα μηνιγγίτιδας σε Έβρο και Ροδόπη Facebook Twitter
0

Το τελευταίο διάστημα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, νοσηλεύτηκαν δέκα ασθενείς με μηνιγγίτιδα προερχόμενοι από περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης. Το γεγονός αυτό προκάλεσε ανησυχία στους πολίτες.

Σύμφωνα με τους γιατρούς τα περιστατικά δεν πρέπει να εμπνέουν καμία ανησυχία και τα περισσότερα έχουν πάρει ήδη εξιτήριο, καθώς δεν πρόκειται για μικροβιακή μηνιγγίτιδα.

Πιο συγκεκριμένα ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος, δήλωσε πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας καθώς τα περιστατικά ήταν διάσπαρτα και αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη εστία. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM