Κρήτη: Καθηγητής πανεπιστημίου βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του

Κρήτη: Καθηγητής του Πανεπιστημίου βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του Facebook Twitter
Φωτ.: Pixabay
0

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο γραφείο του ο καθηγητής του πανεπιστημίου Κρήτης, Αθανάσιος Φειδάς.

Ο καθηγητής εντοπίστηκε νεκρός από συναδέλφους του, που ανησύχησαν επειδή είχαν να τον δουν ώρες. Ο καθηγητής νωρίτερα είχε μπει στο γραφείο του και είχε κλειδώσει την πόρτα. 

Οι συνάδελφοί του ανησύχησαν και αποφάσισαν να μπουν για να δουν αν ήταν καλά. Ακολούθησαν σκηνές πανικού, σύμφωνα με το neakriti.gr. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο και οι διασώστες απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του.  Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ο Αθανάσιος Φειδάς γεννήθηκε το 1958 και ήταν καθηγητής Μαθηματικών στον τομέα Ανάλυσης στο πανεπιστήμιο Κρήτης. Ο ίδιος μαθήτευσε στο γυμνάσιο της Βαρβάκειου Πρότυπης Σχολής ενώ στο 1981 έλαβε το πτυχίο Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Το 1985 έκανε τη διδακτορική του διατριβή στο Purdue University των ΗΠΑ με θέμα «Tο διοφαντικό πρόβλημα για την πρόσθεση και τη διαιρετότητα σε δακτυλίους πολυωνύμων».

Κρήτη: Καθηγητής πανεπιστημίου βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του Facebook Twitter
Αθανάσιος Φειδάς

Με πληροφορίες από neakriti.gr, creta24.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για την «εισβολή» στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Η κατάθεση του αστυνομικού για την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

«Κατέρρευσε από τη φόρτιση» η Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» ρώτησε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα
NEWSROOM