ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Κρήτη: Εκτός ΕΜΑΚ επτά πυροσβέστες που δεν εμβολιάστηκαν κατά της covid-19

Κρήτη: Εκτός ΕΜΑΚ επτά πυροσβέστες που δεν εμβολιάστηκαν κατά της covid-19 Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / EUROKINISSI
0

Επτά πυροσβέστες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης εγκαταλείπουν την υπηρεσία τους, έπειτα από σχετική διαταγή του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς δεν έχουν προχωρήσει στον εμβολιασμό κατά της covid-19.

Τη θέση τους, όπως αναφέρει το creta24.gr, αναμένεται να λάβουν τρεις συνάδελφοί τους από άλλες υπηρεσίες.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν καλυφθεί το προσεχές διάστημα το κενό των τεσσάρων πυροσβεστών.

Σημειώνεται, ότι η απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υπαλλήλων που υπηρετούν στις Ειδικές Μονάδες Αντιμετώπισης Καταστροφών είχε εκδοθεί στις 18 Μαΐου.

Σύμφωνα με την απόφαση, στο πλαίσιο ανάγκης περιορισμού και αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας και της εξασφάλισης της αδιάλειπτης επιχειρησιακής λειτουργίας των υπηρεσιών, κρίνεται απαραίτητος ο εμβολιασμός του συνόλου των ένστολων υπαλλήλων που υπηρετούν στις εν λόγω Υπηρεσίες.

Ελλάδα
0

ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM