Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου έχει αναλάβει υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης στην Κρήτη.

 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου θα βρεθεί στο εδώλιο έπειτα καταγγελία ανήλικης για σεξουαλική παρενόχληση.

 

Ειδικότερα, ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του από τον εισαγγελέα για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ενός ανήλικου κοριτσιού.

 

Η 15χρονη μαθήτρια φέρεται να κατήγγειλε ότι, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ενώ περίμενε στον Καρτερό μια φίλη της με τον πατέρα της για να πάνε σε μια πισίνα για μπάνιο, πέρασε από το σημείο ο επιχειρηματίας που την γνωρίζει καθώς στην επιχείρησή του εργάζεται για πολλά χρόνια στενό συγγενικό της πρόσωπο.

 

Ο επιχειρηματίας προσφέρθηκε να την πάει ο ίδιος στον προορισμό της και η 15χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο. Όπως κατέθεσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντί να την πάει στην της πισίνα, την οδήγησε σε ένα παράδρομο όπου την παρενόχλησε σεξουαλικά. Η κοπέλα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να τρέξει στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε τι συνέβη.

 

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη από τους αστυνομικούς και αρνήθηκε όσα του αποδίδει η ανήλικη, υποστηρίζοντας ότι απλώς προσφέρθηκε να την εξυπηρετήσει. Η δίκη του αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 10 Αυγούστου.