Κρεμάστηκε κρατούμενος με κατηγορίες για βιασμό της κόρης του

Κρεμάστηκε κρατούμενος με κατηγορίες για βιασμό της κόρης του Facebook Twitter
1

Αυτοκτόνησε στο κελί του τα ξημερώματα, στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, 48χρονος που είχε συλληφθεί στις αρχές του έτους όταν αποκαλύφθηκε έπειτα από καταγγελία ότι βίαζε την κόρη του κατ' εξακολούθηση.

Μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος και επρόκειτο να μεταχθεί στις φυλακές Φελλίου των Γρεβενών. όμως τα ξημερώματα αστυνομικοί τον εντόπισαν τα ξημερώματα απαγχονισμένο με αυτοσχέδιο βρόγχο.
  
Σύμφωνα με πληροφορίες, κρατείτο μόνος του στο κελί, αφού κατά τις πρώτες μέρες της κράτησής του δύο ομοεθνείς συγκρατούμενοί του είχαν επιδείξει σε βάρος του επιθετικές διαθέσεις.

Ο αυτόχειρας είχε συλληφθεί στις 9 Ιανουαρίου έπειτα από καταγγελία της συζύγου του ότι ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης τους.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια