Κοζάνη: Ακινητοποίησαν 18χρονη και λήστεψαν το σπίτι της

Κοζάνης: Ακινητοποίησαν 18χρονη και λήστεψαν το σπίτι της Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EUROKINISSI
0

Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στην Κοζάνη και όταν διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό ήταν μία 18χρονη, την ακινητοποίησαν και το έσκασαν με χρήματα και τιμαλφή.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της περασμένης Παρασκευής, τα δύο άτομα μπήκαν σε σπίτι και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό 155 ευρώ, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, κάρτες και βιβλιάρια τραπέζης, δύο κινητά τηλέφωνα, διάφορα αντικείμενα και τρόφιμα.

Ενώ συνέχιζαν να ερευνούν τα δωμάτια, αντιλήφθηκαν ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν μία 18χρονη, την οποία ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα, το αμέσως προηγούμενο βράδυ διαπιστώθηκε ότι τα ίδια άτομα παραβίασαν πόρτα και άλλης οικίας στην περιοχή της Κοζάνης, εισέβαλαν μέσα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, βιβλιάριο τραπέζης, κινητό τηλέφωνο και διάφορα τρόφιμα.

Σε βάρος του ενός έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης συνεχίζει την προανάκριση για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM