24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Κορωνοιός - Παγώνη: Η παραλλαγή 4 της Όμικρον κάνει 40 πυρετό – Σε ποιες περιοχές εντοπίζεται

Κορωνοιός - Παγώνη: Η παραλλαγή 4 της Όμικρον κάνει 40 πυρετό – Σε ποιες περιοχές εντοπίζεται Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: GETTY IMAGES
0

Αναμενόμενο γεγονός χαρακτήρισε την αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στη χώρα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Οι εξάρσεις και υφέσεις θα συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες» ανέφερε, σημειώνοντας ωστόσο, πως αυτό που έχει σημασία είναι να δουν πώς θα κινηθούν οι δείκτες των θανάτων και των διασωληνωμένων.

Μάλιστα, όπως δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αυτό το διάστημα διανύουμε ένα νέο κύμα το οποίο ήρθε νωρίτερα, διευκρινίζοντας ότι στην Αττική και σε πολλές πόλεις της Κρήτης εντοπίζονται οι παραλλαγές 4 και 5 της Όμικρον.

Σύμφωνα με την κ. Παγώνη, η παραλλαγή 4 είναι πιο μεταδοτική και ενδέχεται να έχει πιο βαριά συμπτώματα, με ασθενείς να κάνουν πυρετούς ακόμα και 39 με 40 με αποτέλεσμα να φοβούνται και αμέσως να επικοινωνούν με τους γιατρούς τους.

Τέλος, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μιλώντας για τη χρήση μάσκας συνέστησε στους πολίτες να συνεχίζουν να τη φορούν σε εσωτερικούς χώρους και σε εξωτερικούς με συνωστισμό, χαρακτηρίζοντας λάθος την απόφαση της άρσης του μέτρου, υπό εξαιρέσεις.

Ελλάδα
0

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ