Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Κατέληξαν 40 ασθενείς μέσα σε λίγες ώρες

Κορωνοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών - Κατέληξαν 40 ασθενείς μέσα σε λίγες ώρες Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Συνεχόμενη αύξηση παρουσιάζουν οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς τις τελευταίες ώρες κατέληξαν 40 ακόμη ασθενείς που νοσούσαν. 

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης είναι ένας από τους 40 ασθενείς με covid-19 που κατέληξαν στα νοσοκομεία όλης της χώρας από χθες το απόγευμα και στη διάρκεια της νύχτας.

Ο νέος απολογισμός ανεβάζει περαιτέρω τον συνολικό αριθμό νεκρών, ο οποίος χθες «έσπασε» το φράγμα των 1.000 θανάτων (1.035).

Να σημειωθεί πως ο μεγαλύτερος καταγεγραμμένος ημερήσιος αριθμός θανάτων μέχρι στιγμής σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη και ήταν 50 νεκροί.

Υπενθυμίζεται πως η Αττική εξακολουθεί να βρίσκεται στο «κόκκινο» με 612 νέα κρούσματα κορωνοϊού, σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ενώ 766 εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη. 

Την ίδια στιγμή, τριψήφιος αριθμός κρουσμάτων καταγράφεται στην Πέλλα με 159 και στη Λάρισα με 143.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου είναι 2.835, ενώ υψηλός παραμένει και ο αριθμός των διασωληνωμένων (366).

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM