Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε η 17χρονη μετά από 40 μέρες στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ

Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε η 17χρονη μετά από 40 μέρες στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ Facebook Twitter
Φωτογραφία: 3Eurokinissi
0

Εξιτήριο πήρε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ πήρε μετά από σαράντα ημέρες η δεκαεπτάχρονη ασθενής που προσβλήθηκε από κορωνοϊό.  

Συγκεκριμένα, τον Δεκαπενταύγουστο η 17χρονη είχε πάει διακοπές στη Χαλκιδική, ανέβασε πυρετό και μέσα σε λίγες ώρες η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία. Έκτοτε νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, ενώ δεν έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα. 

Τη διασωλήνωση της δεκαπετάχρονης είχε επιβεβαιώσει, κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ο επίκουρος καθηγητής του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, Γκίκας Μαγιορκίνης.  

«Η κοπέλα είναι πολύ καλά στην υγεία της, περιμένουμε κάποιες εξετάσεις για να γυρίσει πλέον σπίτι της. Μπορούσε να κάνει οργανική ανεπάρκεια, αλλά γλιτώσαμε», δήλωσε στο Open TV ο διευθυντής της κλινικής του ΑΧΕΠΑ, Σίμος Μεταλλίδης.

Σημειώνεται χθες Πέμπτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 342 νέα κρούσματα του κορωνοϊού και εννέα θανάτους. Μετά τον τελευταίο απολογισμό τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 16.627. Έως χθες οι διασωληνωμένοι ασθενείς ανέρχονταν σε 68.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργυρούπολη Τσεκούρι

Ελλάδα / Αργυρούπολη: 59χρονος απείλησε άλλον οδηγό με τσεκούρι μετά από καβγά στον δρόμο

Κατά τον έλεγχο στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα τσεκούρι, ένα σκεπάρνι, ένα αεροβόλο πιστόλι, καθώς και ποσότητα κάνναβης βάρους περίπου 52 γραμμαρίων
THE LIFO TEAM
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ και χρυσές λίρες

Ελλάδα / Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 16 οι συλληφθέντες – Βρέθηκαν χιλιάδες ευρώ, ράβδοι χρυσού και λίρες

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην εισαγγελία για ποινικές διώξεις, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για πιθανούς νέους εμπλεκόμενους - Κατασχέθηκαν μεγάλα ποσά μετρητών, χρυσός και πολύτιμα αντικείμενα
THE LIFO TEAM