ΦΩΤΙΕΣ

Κοροναϊός: Απόψε τηλεδιάσκεψη και αποφάσεις για την Ευρώπη - Αύριο ανακοινώσεις Μητσοτάκη

Κοροναϊός: Απόψε τηλεδιάσκεψη και αποφάσεις για την Ευρώπη - Αύριο ανακοινώσεις Μητσοτάκη Facebook Twitter
0

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετάσχει απόψε στις 18.00 στην τηλεδιάσκεψη με θέμα τον κοροναϊό, στην οποία έχει καλέσει τους ηγέτες της ΕΕ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Το θέμα της τηλεδιάσκεψης είναι να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα για συντονισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα του κοροναϊού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει το βράδυ από την Αυστρία και αύριο θα κάνει ανακοινώσεις για τα μέτρα αποφυγής εξάπλωσης του κοροναϊού, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών.

Σημειώνεται πως τα κρούσματα στην Ελλάδα αυξήθηκαν το πρωί της Τρίτης σε 89. Οι ασθενείς έχουν ήπια συμπτώματα ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μόνο ο 66χρονος άνδρας, ο οποίος είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους.

Ελλάδα
0

ΦΩΤΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM