NEO VIDCAST

Κλοντιάνα Τσέλο: 21 χρόνια κάθειρξη στην εικαστικό για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αρπαγή ανηλίκου

Κλοντιάνα Τσέλο: 21 χρόνια κάθειρξης στην εικαστικό για απόπειρα ανθρωποκτονίας και αρπαγή ανηλίκου Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συνολική ποινή κάθειρξης 21 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στην 50χρονη εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 70χρονου οφθαλμίατρου Γιώργου Νέου και την απόπειρα αρπαγής του ανηλίκου παιδιού τους.

Το περιστατικό είχε γίνει έξω από το σπίτι του θύματος στο Χαλάνδρι, πριν από έναν χρόνο.

Η 50χρονη κατά την απολογία της αρνήθηκε όσα της αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι το θύμα είχε «συστήσει εγκληματική οργάνωση» με σκοπό να υφαρπάξει την περιουσία της, κλείνοντας την ίδια σε ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με την κατηγορουμένη, πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της ενώ ήταν σε άμυνα καθώς ο 70χρονος ήταν αυτός που την σημάδεψε με όπλο όταν είδε την κόρη τους, την επιμέλεια της οποίας είχε ο ίδιος, να τρέχει στην αγκαλιά της.

Στην αγόρευση του ο Εισαγγελέας τόνισε πως η κατηγορουμένη είχε στόχο της «την θανάτωση του γιατρού» και για αυτό «σκόπευσε και έπληξε σε ζωτικά σημεία το θύμα. Η εμπλοκή στο όπλο έσωσε το θύμα από το μακάβριο τέλος».

Η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα «προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της, συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με το όπλο και στη συνέχεια με μια πέτρα».

Με πληροφορίες του ΑΠΕ

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM