ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Χαλάνδρι: Τι είχε αποκαλύψει ο οφθαλμίατρος για την 49χρονη - Η δικαστική διαμάχη και οι απειλές

Χαλάνδρι - Τι είχε αποκαλύψει ο γιατρός για την πρώην σύζυγό του - Οι απειλές, οι εκβιασμοί Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Το «φως» της δημοσιότητας βλέπει μία συνέντευξη που είχε δώσει κατά το παρελθόν ο 68χρονος οφθαλμίατρος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από την 49χρονη εικαστικό κάτω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Ο οφθαλμίατρος είχε αναφερθεί στη μακροχρόνια δικαστική διαμάχη που είχε με την εικαστικό, μιλώντας για εκβιασμούς σε βάρος του από την ίδια αλλά και σε επιθετικές συμπεριφορές, σχολιάζοντας πως η οικογένειά του ζούσε ένα δράμα.

«Υπάρχει μία δικαστική διαμάχη μεταξύ μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Καταδικάστηκε πρόσφατα σε δέκα μηνών φυλάκιση για εκβιασμό απέναντί μου, εκκρεμούν πάρα πολλές μηνύσεις απέναντί της και από εμένα και από τη σύζυγό μου, γιατί έχει έρθει δύο φορές και έχει χτυπήσει τη σύζυγό μου. Η κυρία αυτή ζει εκβιάζοντας διάφορους ανθρώπους και παίρνοντας λεφτά. Εμένα μου έχει πάρει πάνω από 100.000 ευρώ. Έχει έρθει στο νοσοκομείο επανειλημμένως, έχει κάνει φασαρίες, τώρα έχει γίνει δικαστήριο και εκκρεμεί ποιος θα πάρει. Έχω ζητήσει να πάρω εγώ την επιμέλεια του παιδιού, γιατί δεν ασχολείται καθόλου» είχε πει ο οφθαλμίατρος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν την οποία και μετέδωσε ο Alpha.

«Θέλουμε να πάρουμε το παιδί γιατί υποφέρει»

Κατά τον ίδιο, το παιδί που είχε αποκτήσει με την 49χρονη, είχε ζήσει πάνω από έναν χρόνο μαζί τους, κατά διαστήματα καθώς η μητέρα το εγκατέλειπε. «Εμείς θέλουμε, η οικογένειά μου, να το πάρουμε το παιδί, γιατί εκεί το παιδί υποφέρει. Η κυρία αυτή εφευρίσκει για εκβιαστικούς λόγους… Έρχεται στο νοσοκομείο, εκβιάζει, έρχεται… κάνει φασαρία κάτω από το σπίτι, δηλαδή, όλη η οικογένειά μου ζούμε ένα δράμα. Έχουν γίνει δύο δικαστήρια για διατροφή για το παιδί, τα οποία της τα δίνω. Και θέλει περισσότερα. Είχε σκοπό, προφανώς, να χωρίσω εγώ και να πάω να ζήσω μαζί της, δεν πέτυχε στον σκοπό και προσπαθεί τώρα, εκδικητικά και λεφτά να μου πάρει και να διαλύσει την οικογένειά μου. Έρχεται και δημιουργεί στο ιατρείο μου και στο νοσοκομείο, επεισόδια» είχε προσθέσει ο 68χρονος οφθαλμίατρος.

«Μου λέει “θα σε καταστρέψω οικονομικά, επαγγελματικά και κοινωνικά” και το έχει βάλει σε ενέργεια αυτό το σχέδιό της. Παράλληλα, ο γιατρός είχε υποστηρίξει πως η 49χρονη τον εκβίαζε: «Αν δεν μου δώσεις αυτά τα χρήματα, θα πάω στην αστυνομία να πω ότι προσπάθησες να με βιάσεις και ότι κακοποίησες το παιδί», τον απειλούσε σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

«Οπότε αναγκάστηκα και εγώ και άρχισα να κάνω τότε τις μηνύσεις, γιατί λέω “δεν ξέρω πού μπορεί να…”. Είναι άτομο παρορμητικό και αδίστακτο» είπε, συμπληρώνοντας πως ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη μήνυση για εκβιασμό.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που προβλήθηκε, ο οφθαλμίατρος έλεγε ότι επιθυμούσε το παιδί να ζήσει σε ένα φυσιολογικό οικογενειακό περιβάλλον. «Εγώ, επειδή το παιδί το θέλω, να ζήσει σε μια οικογένεια νορμάλ, γιατί η ίδια απουσιάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, δεν ξέρω πού πηγαίνει, το παιδί θέλει να μένει μαζί μας, δηλαδή, κλαίει σπαρακτικά κάθε φορά που έρχεται να το πάρει η μητέρα του, τώρα δεν μου το δίνει και περιμένουμε να βγει η δικαστική απόφαση της επιμέλειας.

Ελλάδα
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ