Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Κλειστά όλα τα σχολεία αύριο στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Facebook Twitter
Πηγή: Eurokinissi.
0

Κλειστά θα είναι αύριο, Παρασκευή όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αττική με απόφαση της περιφέρειας, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Τις εν λόγω πληροφορίες μετέδωσε η ΕΡΤ ενώ αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την περιφέρεια. Νωρίτερα, ανακοινώθηκε ότι δε θα λειτουργήσουν σήμερα, σε όλη την Αττική τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας.

Στο μεταξύ, σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής από την κακοκαιρία. Ο «Μπάλλος» πλημμύρισε δρόμους και υπόγεια στην Αττική, και η πυροσβεστική κατακλύζεται από κλήσεις για να επιχειρήσει σε διαφορετικά σημεία και περιστάσεις.

Νωρίτερα, η ΓΓΠΠ έστειλε μήνυμα μέσω του 112 με οδηγίες προστασίας για την κακοκαιρία που πλήττει την χώρα. Το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ