LIVE!

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Καραμπόλα πέντε οχημάτων στην Κατεχάκη

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Προβλήματα στις κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και το πρωί της Τρίτης. 

Στο «κόκκινο» βρίσκεται αυτή την ώρα η κίνηση στον Κηφισό, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να σημειώνονται στο ρεύμα της ανόδου. Στο ρεύμα της ανόδου σημειώνονται καθυστερήσεις από το ύψος της Λεωφόρου Αθηνών μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην κάθοδο από το ύψος της Λυκόβρυσης τμηματικά μέχρι και τη Λεωφόρο Αθηνών.   

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Βασιλίσσης Σοφίας στην Αρδηττού και στην Βασιλίσσης Αμαλίας. Στο κέντρο της πόλης, η κυκλοφορία στη Σταδίου, την Πατησίων και την Μάρνης έχει επίσης προβλήματα. 

Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στη Λεωφόρο Κηφισίας τμηματικά από το Μαρούσι μέχρι την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τα περισσότερα προβλήματα να παρουσιάζονται από το Ψυχικό έως την Πανόρμου.  Καραμπόλα, στην οποία εμπλέκονται πέντε οχήματα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη λεωφόρο Αλίμου – Κατεχάκη.
Σύμφωνα με την Τροχαία, η σύγκρουση έγινε στο ύψος της Καισαριανής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Από την καραμπόλα έχουν προκληθεί μόνο υλικές ζημιές, ενώ η κίνηση στο σημείο είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αθηνών, αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτήν την ώρα στους δρόμους: 

  • Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) - ΑΠΟ ΒΙΚΕΛΑ ΕΩΣ ΛΑΧΑΝΑ 
  • Αλεξάνδρας 
  • Μεσογείων 
  • Βασ. Σοφίας (άνοδος) 
  • Βασ. Σοφίας (κάθοδος) 
  • Βασιλέως Κωνσταντίνου 
  • Λεωφόρος Συγγρού 
  • Λιμάνι Πειραιά 
  • Λεωφόρος Ποσειδώνος 

 

Δείτε Live πού έχει κίνηση αυτή την ώρα

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Προβλήματα στις κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας Facebook Twitter

Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση και σε σημεία της Αττικής Οδού, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς αεροδρόμιο ακόμα και 25 λεπτών. 

 

 

 

Ελλάδα
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναβαθμίζει τις κατηγορίες κατά του λογιστή της εγκληματικής οργάνωσης για τις παράνομες επιδοτήσεις – Στοιχεία πολυτελείας, ακριβά ταξίδια και απολογίες για 12 ακόμα κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ελλάδα / Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ενώπιον του Εισαγγελέα, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο - Η γυναίκα, πολύ σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
LIFO NEWSROOM
Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM