Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς Facebook Twitter
0

Με μεγάλη ταλαιπωρία είναι αντιμέτωποι οι οδηγοί στους δρόμους της Αθήνας από το πρωί της Τετάρτης καθώς είναι αυξημένη η κίνηση λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Ήδη από τις 7 το πρωί οι κεντρικοί οδικοί άξονες γύρω από το κέντρο της Αθήνας παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα καθώς πολλοί είναι εκείνοι που χρησιμοποιούν τα Ι.Χ τους εφόσον τα Μέσα Μεταφοράς συμμετέχουν στην απεργία.

Σύμφωνα με την  τελευταία ενημέρωση του χάρτη της Google, μεγάλα προβλήματα ανάσχεσης αντιμετωπίζουν οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας, στις λεωφόρους Συγγρού και Αλεξάνδρας και στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του Φιξ στο ρεύμα προς Αθήνα. Προβλήματα θα αντιμετωπίσουν επίσης οι οδηγοί στην Ηλιουπόλεως στη συμβολή με την Καλλιρόης.

Με δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση στον Κηφισό που παρουσιάζει αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα, ανόδου και καθόδου. Οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή στο ρεύμα προς Κηφισιά καθώς παρουσιάζει μποτιλιάρισμα από το ύψος της Λένορμαν μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στην κάθοδο προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων παρουσιάζονται από τους Αγίους Αναργύρους ως και λίγο μετά την γέφυρα Κολοκυνθούς.

Ουρά χιλιομέτρων έχει δημιουργηθεί στην άνοδο της Αθηνών - Λαμίας από Αγίας Άννης έως Αττική Οδό και στην κάθοδο από Καλυφτάκη έως τα ΚΤΕΛ. Τέλος, με δυσκολία κινούνται και τα οχήματα στην παραλιακή από το ύψος του Αλίμου μέχρι και τον Πειραιά.

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα και μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς Facebook Twitter

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ