Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών στη Κρήτη - Μετέφεραν πάνω από έναν τόνο «σοκολάτα» κάνναβης

Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών στη Κρήτη - Μετέφεραν πάνω από έναν τόνο «σοκολάτα» κάνναβης Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Κινηματογραφική καταδίωξη εμπόρων ναρκωτικών σημειώθηκε νότια της Κρήτης με τη συμμετοχή αεροσκαφών, κομάντο και των δύο μεγαλύτερων πλοίων του Λιμενικού για την σύλληψη των δραστών που μετέφεραν κάνναβη μέσα σε σκάφος.

Οι αρχές εντόπισαν κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή «σοκολάτας», που φτάνει τους δύο τόνους. Το αλιευτικό σκάφος είναι με ξένη σημαία και πλήρωμα τέσσερις υπηκόους Συρίας, το οποίο ακινητοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα από στελέχη του Λιμενικού Σώματος, 40 ναυτικά μίλια νότια της Κρήτης κοντά στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιχείρηση συμμετείχε αρχικά το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης 060 το οποίο εντόπισε το σκάφος μήκους περίπου 20 μέτρων και στη συνέχεια ζητήθηκε από τoν Κλάδο Ασφάλειας του Αρχηγείου του Λιμενικού να σπεύσει προς ενίσχυση και δεύτερο πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης ΠΑΘ με κλιμάκιο στελεχών των ειδικών δυνάμεων. Παράλληλα στην επιχείρηση πήραν μέρος δύο αεροσκάφη, ένα του ΛΣ και ένα λετονικό πλοίο της Frontex.

Το αλιευτικό σκάφος φέρεται να έχει ξεκινήσει από λιμάνι της Κύπρου με προορισμό λιμάνι ευρωπαϊκής χώρας. Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν τέσσερις συλλήψεις μέχρι στιγμής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ