Κατέθεσε ηθοποιός που καταγγέλλει γνωστό πρωταγωνιστή για απόπειρα βιασμού

Κατέθεσε ηθοποιός που καταγγέλλει γνωστό συνάδελφό της για απόπειρα βιασμού- Τα επόμενα βήματα στην υπόθεση Facebook Twitter
Πηγή φωτό EUROKINISSI
0

Ενώπιον του εισαγγελέα κατέθεσε σήμερα, Τετάρτη, μία από τις γυναίκες που καταγγέλλουν γνωστό ηθοποιό για πράξεις σεξουαλικής βίας σε βάρος τους.

 

Η κατάθεση διήρκεσε πολλές ώρες και η μάρτυρας, επίσης γνωστή ηθοποιός, καταγγέλλει ότι ο συνάδελφός της αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο αυτοκίνητό του, τον Αύγουστο του 2014.

 

Έπειτα από επαγγελματικό ραντεβού που είχε μαζί του το μεσημέρι της 1ης Αυγούστου 2014, εκείνος προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του. Όμως, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, αντί να την πάει στο σπίτι της, την οδήγησε σε απόμερο σημείο στο Παλαιό Ψυχικό, όπου επιχείρησε να τη βιάσει κλείνοντας τις ασφάλειες του αυτοκινήτου.

 

Η έρευνα του εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου με αφορμή τις καταγγελίες για τον ηθοποιό, γνωστό στο ευρύ κοινό από κωμικούς ρόλους, βρίσκεται σε εξέλιξη με την αξιολόγηση των ιδιαίτερα σοβαρών στοιχείων που προσκομίστηκαν από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλη Τσαρούχα.

 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα του κ. Σπυρόπουλου, με την προϋπόθεση ότι δεν θα προσκομιστεί από τον ΣΕΗ νέος φάκελος καταγγελίας σε βάρος του συγκεκριμένου ηθοποιού.

 

Αν δεν υπάρξει νέο υλικό, ο εισαγγελέας- σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ- πρόκειται να στείλει κλήση για ανωμοτί κατάθεση στον ηθοποιό, την επόμενη εβδομάδα. Ο ηθοποιός θα κληθεί σε εξηγήσεις ως ύποπτος για μία πράξη βιασμού που φέρεται να τελέστηκε το 2008 και για δύο πράξεις απόπειρας βιασμού το 2010 και το 2014, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.Αφού μελετηθούν οι απαντήσεις του ηθοποιού, ο εισαγγελικός λειτουργός θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει ή όχι στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του για τις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που του αποδίδουν οι τρεις καταγγέλλουσες. Αν ο ηθοποιός διωχθεί, η υπόθεση θα ανατεθεί σε ανακριτή ενώπιον του οποίου ο καλλιτέχνης θα κληθεί να απολογηθεί.

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ