Κατέληξε 55χρονη εγκαυματίας από τις φονικές πυρκαγιές - Στους 89 οι νεκροί

Κατέληξε 55χρονη εγκαυματίας από τις φονικές πυρκαγιές - Στους 89 οι νεκροί Facebook Twitter
Κεριά κι ενθύμια για τους νεκρούς στον τόπο της πυρκαγιάς στο Μάτι... Φωτ.: EUROKINISSI
1

Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων από τη φωτιά στο Μάτι, καθώς το βράδυ του Σαββάτου μία εγκαυματίας ηλικίας 55 ετών υπέκυψε στα τραύματά της.

Η γυναίκα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Έτσι, ο αριθμός των θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι ανεβαίνει σε 89.

Ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, 38 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 8 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.

Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.

Επίσης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δύο από τα θύματα δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθούν, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί από τους συγγενείς τους, ώστε να γίνει η διαδικασία της αναγνώρισής τους μέσω DNA.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM
Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δυστυχώς ο αριθμός των νεκρών ανεβαίνει καθημερινά. Όσο θρηνούμε περισσότερα θύματα, τόσο η ωμή καφρίλα και η χυδαιότητα απέναντι στη μνήμη των νεκρών συνανθρώπων μας από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Δυστυχώς αυτοί είναι οι άνθρωποι που επιλέξατε να μας κυβερνήσουν.Θα ήθελα να πω μόνο κάτι για τη Δούρου γιατί έχω προσπαθήσει πολύ να συγκρατηθώ μετά από τα όσα δήλωσε. Όσο αισχρή κι αν είναι η Δούρου, θα βρεθεί πολύ σύντομα κατηγορούμενη για πολύ βαριά αδικήματα. Η Δούρου δεν έχει απλώς τελειώσει από την πολιτική. Η μόνη παρηγοριά για αυτόν τον όλεθρο είναι ότι σύντομα θα την ακολουθήσουν κι άλλοι.