Ζήτησε 3.500 ευρώ για να μπει ασθενής στη ΜΕΘ - Καταγγελία στη Θεσσαλονίκη

Καταγγελία στη Θεσσαλονίκη: Ζήτησε 3.500 ευρώ για να μπει ασθενής στη ΜΕΘ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Στο μικροσκόπιο των αρμόδιων αρχών έχει μπει καταγγελία στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την οποία γυναίκα ζήτησε 3.500 ευρώ από συγγενείς ασθενούς, για ένα κρεβάτι στη ΜΕΘ

Η καταγγελία έγινε στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με αυτή γυναίκα φέρεται να προσέγγισε την κόρη ασθενούς, ζητώντας 3.500 ευρώ για να του εξασφαλίσει μία κλίνη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» δήλωσε στο Open ότι την καταγγελία έκανε αστυνομικός, ο οποίος ανέφερε ότι η άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε με τη σύζυγό του. 

«Είπε ότι είναι υγειονομικός, επιταγμένος γιατρός και ότι η ίδια θα μπει μέσα, έχει μεγάλη δύναμη και πολλές γνώσεις και γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, για να τον διασωληνώσει, για να μπει στην εντατική, αλλιώς θα πεθάνει και ζητούσε 3.500 ευρώ», δήλωσε στο Open ο Οδυσσέας Κάτσακας, διοικητής του νοσοκομείου. 

Η υπόθεση έχει μπει στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διερευνηθεί ποια ήταν αυτή η γυναίκα που επικοινώνησε με τους συγγενείς του ασθενούς και τι σχέση έχει με το νοσοκομείο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM