Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Ζημιές σε καταστήματα και ΑΤΜ προκάλεσε ομάδα κουκουλοφόρων στην οδό Μητροπόλεως - EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
4

Φθορές σε καφετέρια, ένα σούπερ μάρκετ και ένα ΑΤΜ τράπεζας προκάλεσε ομάδα κουκουλοφόρων, λίγο πριν τις 22.00 στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα οι άγνωστοι προσέγγισαν την οδό Μητροπόλεως, ένα από τα πιο κεντρικά και καλά φρουρούμενα σημεία της πόλης, πραγματοποιώντας καταδρομική επίθεση και, στη συνέχεια, διαφεύγοντας στους γύρω δρόμους.

Επί τόπου έφτασαν διμοιρίες και αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό των δραστών. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές.

Λίγο νωρίτερα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στήσει ο Δήμος Αθηναίων το πρωί, στην πλατεία Εξαρχείων. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των κατοίκων και της αστυνομίας η φωτιά έσβησε γρήγορα, ωστόσο ένα μέρος του δέντρου κάηκε. Επενέβη διμοιρία αστυνομικών, με τους νεαρούς να βάζουν φωτιά και σε κάδους σκουπιδιών κατά τη διαφυγή τους. 

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Όσο η αριστερά δεν ξεφορτώνεται τα βαρίδια της δεν δικαιούται να μιλάει για τίποτα.ΟΙ ΒΟΞηδες μόνο τον Χαμπίμπι ξέρουν να δολοφονούν; Αυτούς που σπάνε τα μάρμαρα του φανοστατη ή που κάψαν το δεντρο δεν τους ξέρουν ποιοι ειναι; Όχι να τους σκοτώσουν κι αυτους. Να τους νουθετήσουν.Κάποτε τα καψίματα χριστουγεννιάτικων δέντρων είχαν κομματικούς πάτρονες. Ευελπιστώ να έχει αλλάξει αυτό.
Ποιος είναι το παρακράτος; και τι ελέγχει; την αστυνομία ή τμήματα του στρατού; Αν τώρα εννοείς ότι "μετά την μεταπολίτευση η αριστερά ελέγχει το κράτος, η αστυνομία είχε δεμένα χέρια και ότι κανείς δε μιλά για τον αριστερό φασισμό" αυτά παλιά τα έλεγαν κάτι περίεργοι τύποι που τους λέγαν φασίστες

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ