Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Ζημιές σε καταστήματα και ΑΤΜ προκάλεσε ομάδα κουκουλοφόρων στην οδό Μητροπόλεως - EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
4

Φθορές σε καφετέρια, ένα σούπερ μάρκετ και ένα ΑΤΜ τράπεζας προκάλεσε ομάδα κουκουλοφόρων, λίγο πριν τις 22.00 στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα οι άγνωστοι προσέγγισαν την οδό Μητροπόλεως, ένα από τα πιο κεντρικά και καλά φρουρούμενα σημεία της πόλης, πραγματοποιώντας καταδρομική επίθεση και, στη συνέχεια, διαφεύγοντας στους γύρω δρόμους.

Επί τόπου έφτασαν διμοιρίες και αστυνομικές δυνάμεις για τον εντοπισμό των δραστών. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές.

Λίγο νωρίτερα, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στήσει ο Δήμος Αθηναίων το πρωί, στην πλατεία Εξαρχείων. Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των κατοίκων και της αστυνομίας η φωτιά έσβησε γρήγορα, ωστόσο ένα μέρος του δέντρου κάηκε. Επενέβη διμοιρία αστυνομικών, με τους νεαρούς να βάζουν φωτιά και σε κάδους σκουπιδιών κατά τη διαφυγή τους. 

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όσο η αριστερά δεν ξεφορτώνεται τα βαρίδια της δεν δικαιούται να μιλάει για τίποτα.ΟΙ ΒΟΞηδες μόνο τον Χαμπίμπι ξέρουν να δολοφονούν; Αυτούς που σπάνε τα μάρμαρα του φανοστατη ή που κάψαν το δεντρο δεν τους ξέρουν ποιοι ειναι; Όχι να τους σκοτώσουν κι αυτους. Να τους νουθετήσουν.Κάποτε τα καψίματα χριστουγεννιάτικων δέντρων είχαν κομματικούς πάτρονες. Ευελπιστώ να έχει αλλάξει αυτό.
Ποιος είναι το παρακράτος; και τι ελέγχει; την αστυνομία ή τμήματα του στρατού; Αν τώρα εννοείς ότι "μετά την μεταπολίτευση η αριστερά ελέγχει το κράτος, η αστυνομία είχε δεμένα χέρια και ότι κανείς δε μιλά για τον αριστερό φασισμό" αυτά παλιά τα έλεγαν κάτι περίεργοι τύποι που τους λέγαν φασίστες