Καλύβια: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του πυροβολισμού σε βάρος 16χρονου

Καλύβια: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του πυροβολισμού σε βάρος 16χρονου Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Ταυτοποίηθηκε ο δράστης ο οποίος είχε πυροβολήσει και τραυματίσει έναν 16χρονο πριν λίγους μήνες στα Καλύβια.

H Αστυνομία κατάφερε να συλλέξει σημαντικά στοιχεία για το επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Καλύβια τον περασμένο Μάρτιο που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε δύο 16χρονους.

Μετά από έρευνες η Αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση στο Λαγονήσι και να ταυτοποιήσει τον δράστη που τραυμάτισε στο πόδι το ένα από τα δύο παιδιά πυροβολώντας εναντίον τους χωρίς κάποιον λόγο.

Τελικά όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα πρόκειται για έναν 32χρονο αλλοδαπό που εκτελούσε χρέη φύλακα για έναν 43χρονο Ρώσο μαφιόζο που διέμενε στην περιοχή, ο οποίος απασχολούσε στην χώρα του για υποθέσεις ληστειών, εκβιασμών και ανθρωποκτονίας που είχε γίνει το 2012, στο Κίεβο.

Ο δράστης πυροβόλησε εναντίον των παιδιών την στιγμή που περνούσαν έξω από την βίλα που έμενε ο Ρώσος μαφιόζος, ενώ απλά μιλούσαν μεταξύ τους. Μάλιστα ο δράστης πριν τραπούν σε φυγή οι νεαροί προσπάθησε να βάλει δια της βίας το θύμα στο τζιπ του, χωρίς ευτυχώς να το καταφέρει. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 32χρονου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ώστε να εκδοθούν διεθνή εντάλματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε η φωτογραφία του 43χρονου Ρώσου στο κινητό τηλέφωνο ατόμου το οποίο είχε δολοφονηθεί πριν από μερικούς μήνες στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM