Καλύβια: Συνελήφθη οδηγός σχολικού χωρίς δίπλωμα – Μετέφερε 40 μαθητές

Καλύβια: Συνελήφθη οδηγός σχολικού που δεν είχε δίπλωμα – Μετέφερε 40 μαθητές Facebook Twitter
Φωτ.: George Vitsaras/SOOC
0

Συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη, στα Καλύβια 66χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου, οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Ο οδηγός εντοπίστηκε έξω από σχολείο της περιοχής, ενώ οδηγούσε το σχολικό, στο οποίο επέβαιναν 40 μαθητές.  

Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι στον 66χρονο είχε αφαιρεθεί η άδεια οδήγησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αττικής καθώς είχε εντοπιστεί να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού αυτού, είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ, επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και εξύβριση.

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε και οι μαθητές αποβιβάστηκαν και μεταφέρθηκαν στα σπίτια τους με άλλο σχολικά.

Ο 66χρονος, που έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Γρίβα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω για να πονέσει η Κυριακή, Δεν ξέρω τι έγινε μετά» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Ήθελα να αυτοκτονήσω για να πονέσει η Κυριακή» είπε στην απολογία του ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος που αναφέρθηκε σε εξάρτησή του από ναρκωτικά από την ηλικία των 15 ετών και διάγνωση διπολικής διαταραχής ολοκληρώνοντας την απολογία του είπε πως λυπάται πολύ και πως θα ήθελε να είναι αυτός στη θέση της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM