Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 31χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 31χρονος που κατηγορείται για βιασμού ανηλίκου - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
Φωτ.: Ελληνική Αστυνομία
0

Στη δημοσιότητα δίνει η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 31χρονου που κατηγορείται για βιασμού ανηλίκου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο νεότερο των 12 ετών κατ’ εξακολούθηση .

Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο του Δημητρίου και της Δέσποινας, γεν. 22.10.1991

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 31χρονος που κατηγορείται για βιασμού ανηλίκου - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
Φωτ.: Ελληνική Αστυνομία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνηση της επίδοσης – συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις, σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 31χρονος που κατηγορείται για βιασμού ανηλίκου - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
Φωτ.: Ελληνική Αστυνομία

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και 27210-44602 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Καλαμάτα: Αυτός είναι ο 31χρονος που κατηγορείται για βιασμού ανηλίκου - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Facebook Twitter
Φωτ.: Ελληνική Αστυνομία

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 9.9.2022, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM