Διακοπή κυκλοφορίας στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη αλλά και αρκετά σημεία της χώρας έχει φέρει η κακοκαιρία «Λέανδρος».

 

Διακόπηκε, πριν από λίγο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Διονύσου, στο ρεύμα προς Διόνυσο, από το ύψος του γηπέδου και στην πλατεία Αφιδνών προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία.

 

Επίσης, στην Αττική υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα, στην Αλίμου Κατεχάκη προς Καλοπούλα από το Πυροφυλάκιο της Καισαριανής, στην Αναπαύσεως στου Παπάγου από το ύψος του νεκροταφείου προς Υμηττό, στη Φυλή από τη Μονή Κλειστών προς Βοιωτία, στην Πεντέλη από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου 414 έως τον Άγιο Πέτρο στο δρόμο προς Νέα Μάκρη.

 

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών από το ύψος του 4ου χλμ. στο ρεύμα προς Θήβα και Μάνδρα.

 

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας από τη διασταύρωση Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου στο ύψος του Χορτιάτη. Διακοπή κυκλοφορίας και στην εθνική οδό Χαλκίδας – Αιδηψού και Πατρών – Καλαβρύτων στο ύψος του Τ.Κ. Αγριδίου-Μίχα.

 

Δείτε αναλυτικά που έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλη τη χώρα ΕΔΩ.