Κακοκαιρία «Ελπίς»: Περίπου 1.000 νοικοκυριά παραμένουν, ακόμη, χωρίς ρεύμα στην Αττική

Πεσμένο δέντρο σε χιονισμένο δρόμο Facebook Twitter
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI/αρχείου
0

Μάχη για να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση δίνουν συνεργία του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς ακόμη και σήμερα, νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Όπως αναφέρουν οι εκτιμήσεις του διαχειριστή, περίπου 1.000 νοικοκυριά παραμένουν δίχως ρεύμα και στόχος είναι η ηλεκτροδότηση να αποκατασταθεί μέχρι το βράδυ.

Προβλήματα εντοπίζονται στην χαμηλή τάση και κυρίως σε περιοχές όπως το Χαλάνδρι, σε σπίτια στην Αγία Παρασκευή, στην Καλλιθέα, στο Χολαργό, στου Παπάγου, στα Μεσόγεια, σε Γλυφάδα. Υπάρχουν, δε, και περιπτώσεις ανθρώπων που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εξαιτίας του χιονιά και τώρα που επιστρέφουν, βλέπουν ότι δεν έχουν ρεύμα.

Το ζήτημα με την ηλεκτροδότηση προκύπτει καθώς ακόμη τα συνεργεία δεν μπορούν να προσεγγίσουν τις ζημιές σε ορισμένες περιοχές, ώστε να επανέλθει το ρεύμα. 

Αγία Παρασκευή: Πολίτες έχουν μένει για 40 ώρες χωρίς ρεύμα

Για πάνω από 40 ώρες είναι αποκλεισμένοι και χωρίς ρεύμα οι ένοικοι πολυκατοικίας στην Αγία Παρασκευή, μόλις 20 μέτρα μακριά από την λεωφόρο Μεσογείων.

Μιλώντας στο Open, η κάτοικος Αγίας Παρασκευής, Σίσσυ Νίκα, είπε στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπως και στα καλώδια της ΔΕΗ, έχει πέσει δέντρο.

«Έχουμε κατορθώσει εδώ, ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής το ακατόρθωτο. Δηλαδή είμαστε 66 ώρες συμπληρώσαμε χωρίς ρεύμα και το κυριότερο, η ιδιαιτερότητα της δικής μας πολυκατοικίας είναι ότι έχει πέσει στην είσοδο το πεύκο και επίσης τα καλώδια της ΔΕΗ», ανέφερε αρχικά.

«Υπάρχουν καρκινοπαθείς, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καμία απολύτως πρόσβαση και ξέρετε εμείς είμαστε και συνηθισμένοι σε ακραίες τέτοιες θερμοκρασίες αλλά αυτό το πράγμα δεν υποφέρεται», πρόσθεσε η κα Νίκα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ