Κακοκαιρία Bora: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Λήμνου

Κακοκαιρία Bora: Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Λήμνου Facebook Twitter
Η καοκαιρία Bora στη Λήμνο / φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Μήνυμα του 112 στάλθηκε λίγο μετά τις 17:30 της Κυριακής (01.12.2024) στους κατοίκους της Λήμνου καθώς η κακοκαιρία Bora συνεχίζει να «χτυπά» ανελέητα το νησί.

Η Πολιτική Προστασία ανακοίνωσε πως μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας θα απαγορεύεται η κυκλοφορία με οχήματα στους δρόμους της Λήμνου λόγω ζημιών και του κινδύνου που υπάρχει λόγω της κακοκαιρίας.

«Απαγορεύεται η μετακίνηση με οχήματα στο οδικό δίκτυο της Λήμνου, λόγω ζημιών και κινδύνων από εκδήλωση καιρικών φαινομένων. Εξαιρούνται οχήματα έκτακτης ανάγκης. Διάρκεια απαγόρευσης μέχρι 02/12/2024 12:15μμ», ανέφερε η προειδοποίηση στων αρχών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Nτε Γκρες για δημιουργία κόμματος: «Πολλά περνούν από το μυαλό μου»

Ελλάδα / Παύλος Nτε Γκρες για δημιουργία κόμματος: «Πολλά περνούν από το μυαλό μου»

«Εγώ είμαι ένας Έλληνας που μεγάλωσε στο εξωτερικό και έχει επιστρέψει. Αφήστε με να ζήσω τη ζωή μου, θέλω να προσφέρω στη χώρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
THE LIFO TEAM