Κακοκαιρία Barbara: Αγωνία για τον αγνοούμενο στην Εύβοια - Συνεχίζεται η έρευνα

Κακοκαιρία Barbara: Αγωνία για τον αγνοούμενο στην Εύβοια - Συνεχίζεται η έρευνα Facebook Twitter
0

Αγωνία για τον 90χρονο, ο οποίος συνεχίζει να αγνοείται από το Παρθένι Εύβοιας, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Barbara. 

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του άρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας και λαμβάνουν μέρος  η Ομάδα Διάσωσης Ευβοίας SAR 3 12, η Πυροσβεστική Αλιβερίου, η 7η ΕΜΑΚ και η Αστυνομία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το evima.gr.

Η κόρη του ηλικιωμένου, μιλώντας στο τοπικό μέσο, σημείωσε πως οι συνθήκες είναι δύσκολες καθώς οι δρόμοι είναι γεμάτοι από χιόνι και έχει δημιουργηθεί παγετός.

Όπως είπε, είχε επικοινωνήσει με τον πατέρα της τη Δευτέρα ώστε να τον ρωτήσει εάν χρειάζεται τίποτα. Έκτοτε, δεν είχαν καμία άλλη επαφή. 

Την Τετάρτη πήγε στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει, όταν και συνειδητοποίησε πως είχε εξαφανιστεί. Ενημέρωσε τις Αρχές, που ξεκίνησαν την έρευνα για τον εντοπισμό του, η οποία δεν έχει δώσει κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. 

Το Παρθένι είναι ένα από τα χωριά του δήμου Κύμης Αλιβερίου που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία, καθώς το χιόνι φτάνει τους 60 πόντους.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά και τον πρωθυπουργό: Φώναξε «δικαιοσύνη» - Την απομάκρυνε η ασφάλεια

Ελλάδα / Επεισόδιο στην Κέρκυρα με την κόρη του Νίκου Πλακιά: Φώναξε «δικαιοσύνη» για τα Τέμπη και απομακρύνθηκε από την ασφάλεια Μητσοτάκη

Η αδελφή των διδύμων Χρύσας και Θώμης που σκοτώθηκαν στα Τέμπη θέλησε να διαμαρτυρηθεί για το σιδηροδρομικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, όπου η φοιτήτρια σπουδάζει
NEWSROOM