ΤΩΡΑ

Καιρός- Αρναούτογλου: Πρόβλεψη για 30 °C την Κυριακή και τη Δευτέρα

Καιρός- Αρναούτογλου: Πρόβλεψη για 30 °C την Κυριακή και τη Δευτέρα Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Μετά τον ασταθή καιρό των τελευταίων ημερών, τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως τα πρώτα «30άρια» έρχονται την Κυριακή, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. 

Συγκεκριμένα, ο καιρός βελτιώνεται από το πρωί της Παρασκευής στα δυτικά, ενώ στη Μακεδονία και τα ανατολικά νησιωτικά θα σημειωθεί  μουντός καιρό με κάποιες βροχές. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου στα νότια θα σημειωθεί  λιακάδα, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια στα κεντρικά, νότια και ανατολικά.

Το βράδυ θα υπάρχει ξαστεριά σχεδόν παντού, αλλά στα βόρεια και ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας ίσως σημειωθιύν  κάποιες βροχές. Η θερμοκρασία πάντως θα κυμανθεί στα κεντρικά στους 22 βαθμούς, στα βόρεια από 16 έως 21 και στα νότια στους 19.

Στην Αττική, θα καταγραφεί ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα και η θερμοκρασία από 14 έως 24 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη, αναμένεται ψιχάλα στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα σταδιακά ο καιρός θα ανοίξει. Η θερμοκρασία αναμένεται από 14 έως 19 βαθμούς.

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο- Τα πρώτα «30άρια»

Το Σάββατο, θα ξεκινήσει με σύννεφα στα δυτικά με αποτέλεσμα να έχουμε το μεσημέρι διάσπαρτες μπόρες. 

Την Κυριακή θα σημειωθεί επίσης πυκνή συννεφιά στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αλλά και εναλλαγές με ήλιο. Τη Δευτέρα, επίσης νέο πέρασμα από σύννεφα και θα δίνουν στο πέρασμά τους βροχές, ενώ την Τρίτη η εξέλιξη θα είναι η ίδια.

Πάντως, την Κυριακή η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς, στα νότια και στα δυτικά τους 27, ενώ τη Δευτέρα θα έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας φτάνοντας τοπικά και τους 30 βαθμούς, καθώς οι θερμές αέριες μάζες θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τη νότια Ελλάδα και τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, η Δευτέρα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω άνοδο στις ίδιες περιοχές, με τη ζέστη να συνεχίζεται και την Τρίτη.
 

Ελλάδα
0

ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ελλάδα / Ψυχικό: Θέμα χρόνου η σύλληψη του ηθικού αυτουργού για τη δολοφονία του τοπογράφου

Η ανάλυση από τα βίντεο στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, εκεί από όπου ξεκίνησε και κατέληξε το μαύρο σκούτερ την ημέρα της δολοφονίας, δείχνει την ύπαρξη τουλάχιστον ενός συνεργού
LIFO NEWSROOM
Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ καλύπτει τα έξοδα ξενοδοχείου σε δικαιούχους φοιτητές σε 3 Πανεπιστήμια, σε 8 πόλεις για τα επόμενα δύο χρόνια

Ελλάδα / ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Kαλύπτει τα έξοδα ξενοδοχείου σε δικαιούχους φοιτητές σε 3 Πανεπιστήμια, σε 8 πόλεις για τα επόμενα δύο χρόνια

Με απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του ΙΝΕΔΙΒΙΜ μετά από σχετικά αιτήματα Πανεπιστημίων, το Ίδρυμα αναλαμβάνει τα έξοδα στέγασης δικαιούχων φοιτητών σε ξενοδοχεία, σε περιοχές όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες σε φοιτητικές εστίες Πανεπιστημίων - αρμοδιότητάς του και μη.   
LIFO NEWSROOM