Καϊλή: «Ο Τζόρτζι είναι ευγενικός, δεν μπορούσε να πει όχι στον Παντσέρι» - Τι φέρεται να κατέθεσε στον Βέλγο ανακριτή

Η Καϊλή στοχοποιεί Τζόρτζι-Παντσέρι για τα χρήματα στο σπίτι της Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Νέα πληροφορίες έρχονται στο φως αναφορικά με το Qatargate προκύπτουν μετά και την χθεσινή απόφαση των Βρυξελλών για την Εύα Καϊλή.

Η Καϊλή, η οποία με τα νέα δεδομένα θα κάνει Χριστούγεννα στις φυλακές του Χάρεμ, φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του Βέλγου ανακριτή Μισέλ Κλεζ, ότι ο Παντσέρι «ακόμη και πριν την πανδημία άφηνε χρήματα» στο σπίτι που διέμενε η ίδια με τον Τζόρτζι στις Βρυξέλλες «και μετά ερχόταν για να τα πάρει. Εμπιστευόταν περισσότερο τον Φραντσέσκο παρά το δικό του διαμέρισμα», «πιστεύω λόγω της ασυλίας μου», είπε, όπως έχει αποκαλύψει η ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano.

Η ίδια εφημερίδα αναφέρει σήμερα πως η Ελληνίδα ευρωβουλευτής «χρησιμοποιούσε πόρους της ΕΕ για ταξίδια» και μάλιστα γράφει πως πήγε 2 φορές στις ΗΠΑ για προσωπικούς σκοπούς.

Κατά τα λοιπά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, ο Τζόρτζι είχε αναλάβει έναν ρόλο φύλακα «ίσως και για το νυν αφεντικό του, τον Ιταλό ευρωβουλευτή Αντρέα Κοτσολίνο», ενδεχομένως λόγω «ηθικής υποχρέωσης» προς τον Παντσέρι. Φέρεται ακόμη να υποστήριξε ότι ο Τζόρτζι «δεν μπορούσε να πει όχι, ήταν πολύ ευγενικός. Ίσως θα έπρεπε να είχα πει κάτι, επειδή είμαι μεγαλύτερη»,

Η Καϊλή δήλωσε ότι ουδέποτε «σκέφτηκε την προέλευση των χρημάτων», που βρέθηκαν στο διαμέρισμά τους, χαράσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο, όπως σχολιάζουν ιταλικά ΜΜΕ, μια ξεκάθαρη υπερασπιστική γραμμή και ρίχνοντας όλο το φταίξιμο στον Τζόρτζι.

Τέλος σύμφωνα με την L’ Echo η έρευνα για το περιβόητο Qatargate περνάει πλέον σε μια «πιο ήρεμη και πιο αναλυτική φάση» χωρίς να «ξεφουσκώνει» πάντως.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν τεθεί μηνύματα, επικοινωνίες και βίντεο ακόμη κι από συνεδριάσεις του Ευρωκοινοβουλίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM