Και δεύτερη τρύπα από σφαίρα εντοπίστηκε στην πρεσβεία του Μεξικού, στο Κολωνάκι

Και δεύτερη τρύπα από σφαίρα εντοπίστηκε στην πρεσβεία του Μεξικού, στο Κολωνάκι Facebook Twitter
0

Οι αστυνομικοί της Κρατικής Aσφάλειας, εντόπισαν πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, και δεύτερη τρύπα, πιθανότατα από σφαίρα, σε κτίριο στην πλατεία Κολωνακίου. Η τρύπα αυτή εντοπίστηκε στην πρόσοψη του 3ου ορόφου του κτιρίου, όπου βρίσκονται τα γραφεία πολυεθνικής εταιρείας με είδη ένδυσης.

 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, βρέθηκε σπασμένο τζάμι, από σφαίρα στα γραφεία χρηματιστηριακής εταιρίας, που στεγάζεται στον 4ο όροφο του κτιρίου, ενώ στον 5ο βρίσκεται η πρεσβεία του Μεξικού.

 

Η αστυνομία, όπως τόνισε, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, εξετάζει πλέον όλα τα ενδεχόμενα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM