Και δεύτερη τρύπα από σφαίρα εντοπίστηκε στην πρεσβεία του Μεξικού, στο Κολωνάκι

Και δεύτερη τρύπα από σφαίρα εντοπίστηκε στην πρεσβεία του Μεξικού, στο Κολωνάκι Facebook Twitter
0

Οι αστυνομικοί της Κρατικής Aσφάλειας, εντόπισαν πριν από λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, και δεύτερη τρύπα, πιθανότατα από σφαίρα, σε κτίριο στην πλατεία Κολωνακίου. Η τρύπα αυτή εντοπίστηκε στην πρόσοψη του 3ου ορόφου του κτιρίου, όπου βρίσκονται τα γραφεία πολυεθνικής εταιρείας με είδη ένδυσης.

 

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, βρέθηκε σπασμένο τζάμι, από σφαίρα στα γραφεία χρηματιστηριακής εταιρίας, που στεγάζεται στον 4ο όροφο του κτιρίου, ενώ στον 5ο βρίσκεται η πρεσβεία του Μεξικού.

 

Η αστυνομία, όπως τόνισε, πριν από λίγο, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, εξετάζει πλέον όλα τα ενδεχόμενα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος: Συνεχείς πανελλαδικές στάσεις εργασίας έως το τέλος Ιανουαρίου

Ελλάδα / Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος: Συνεχείς πανελλαδικές στάσεις εργασίας έως το τέλος Ιανουαρίου

Η Δ.Ο.Ε. κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της, εκφράζοντας την αντίθεσή της τόσο στο πλαίσιο της αξιολόγησης όσο και στην πρακτική της κάλυψης των κενών μέσω υποχρεωτικών υπερωριών
THE LIFO TEAM